De seizoenen van Claudia

Mijn naam is Claudia van den Dries en 57 jaar jong. Van januari 2014 tot januari 2016 ben ik deelnemer geweest op “Buiten” naar aanleiding van een herseninfarct in juli 2013. Aangezien fotografie mijn hobby is, heb ik een project voor mezelf bedacht om elke week op ongeveer dezelfde tijd vanuit dezelfde plek een foto te maken om op die manier de seizoenen in beeld te brengen.
De bedoeling is om de foto’s te bundelen in een boekje. Als je dan de foto’s van achteren naar voren laat vallen, zie je het hele jaar aan je voorbij komen.
Aangezien ik in april 2016 begonnen ben met een vakopleiding fotografie staat het bundelen momenteel in de ijskast, maar is zeker nog niet vergeten!

Ik heb het gigantisch naar mijn zin gehad op “Buiten” en er zijn nog heel vaak momenten dat ik kan nagenieten van de herinneringen, maar ook dat ik het af en toe heel erg kan missen. De gezelligheid, de rust, de prachtige omgeving, de aardige deelnemers, de aardige vrijwilligers en het allerbelangrijkste wat ik er heb mogen ervaren is: er gewoon mogen zijn.
Ik heb momenteel geen ruimte om terug te keren, echter ik houd alles open voor in de toekomst.

Warme groet, Claudia