Wie zijn wij?

Zowel Marthe als Tejo hebben veel ervaring met mensen met NAH.
Naast werkervaring hebben beiden de opleiding NAH van Axon gevolg op het Revalidatie Centrum Leijpark in Tilburg.

Marthe
is 25 jaar werkzaam geweest in het speciaal onderwijs, tot 2010 op de Mytylschool Tilburg. In dit werk heeft zij ervaringen opgedaan met kinderen en jongeren met een lichamelijk/motorische beperking zoals NAH.
Verder is Marthe geschoold en heeft werkervaring op het gebied van coachen en begeleiding van individuen en groepen.
Daarnaast heeft Marthe meerdere creatieve en kunstzinnige opleidingen en cursussen gehad in tekenen en schilderen, beeldend vormen, textiele werkvormen, beeldhouwen, keramiek en kunstgeschiedenis.

Tejo
heeft verschillende functies gehad binnen de revalidatiezorg, eerst bij Charlotte Oord, later bij Revalidatie Centrum Leijpark en Gemini Zorg- en dienstverlening. In dit werk heeft hij veel te maken gehad met kinderen, jongeren en volwassenen met NAH, zowel in hun woonsituatie als ook met betrekking tot hun werk c.q. dagbesteding.
Sinds begin 2009 krijgen Tejo en Marthe les van Jean Paul van Boxtel, kunstschilder uit Hilvarenbeek en auteur van de boeken De kracht van acryl en De kracht van kleur.


Naast de twee vaste medewerkers werken op het atelier vrijwilligers die allen zijn geschoold op het gebied van NAH.
Elke dag heeft een vaste vrijwilliger. Met deze ervaringen en ons grote enthousiasme gaan wij met veel plezier de uitdaging aan bij het aanbieden van dagactiviteiten op Buiten.